Jouw mooiste zelf uitstralen op jouw trouwdag!

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Ik zorg dat jij op je allermooist zal stralen op jouw trouwdag!

Waarom het zo belangrijk is om je authentieke zelf uit te stralen op je trouwdag?

Het gaat om jou! Je wilt herkenbaar eruit zien en dat ook zo voelen.

Voor de proefsessie en trouwdag zorg ik ervoor dat je ware schoonheid wordt benadrukt. Op die manier straal je zelfvertrouwen uit en voel je je op je allermooist zoals je bent. Blij zijn met je bruidslook! Stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen.

Wie is Giolina Braun?

Als persoon ben ik rustig en geduldig en ik zal dan ook alle tijd voor je nemen en jou een gerust gevoel geven. Omdat ik snap dat er zoveel andere dingen zijn waar je je tijdens de voorbereidingen mee moet bezig houden, wil ik je op dit gebied graag ontzorgen.

Hoe ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor jouw bruiloft?

  • Telefonische consult met mij
  • Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreide de tijd om jouw ultieme bruidslook te creëren
  • De proefsessie plan ik 4 tot 8 weken voor de bruiloft
  • De producten waar ik mee werk zijn professionele haar- en make-up producten
  • Ik volg geregeld cursussen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden
  • Voor de styling kom ik bij jou aan huis en/of trouwlocatie zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag
  • Indien nodig kan ik al vroeg op locatie zijn voor jouw trouwdag

Wil je mij boeken?

of

Jouw investering

  • Compleet Bruidsarrangement (bruidsmake-up en bruidskapsel) incl. proefsessie € 450,-
  • (Last minute) Bruidsarrangement (excl. proefsessie) € 290,-

Extra

Kunstwimpers€ 17,50

Touch up (’s middag of ’s avonds)€ 190,-
(circa 1 uur)

Gasten

Haarstyling & make-up incl. proefsessie € 200,-
(tegelijkertijd met bruid)

Make-up incl. proefsessie € 110,-
(tegelijkertijd met bruid)

Gast haarstyling & make-up € 104,-

Gast haarstyling € 74,-

Gast make-up € 60,-

Kapsel bruidsmeisje (tot en met 6 jaar – excl. proefkapsel) € 34,95

Kapsel bruidsmeisje (tot en met 12 jaar – excl. proefkapsel) € 49,95

Alle tarieven en prijzen zijn inclusief BTW.
De tarieven zijn exclusief reiskosten € 0,39c p/km en eventuele parkeerkosten en overtocht kosten.
Op al mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.
Indien ik voor 06.00 ‘s-morgens aanwezig moeten zijn, wordt een prijstoeslag berekend van € 40,00

Wat andere tevreden bruiden zeggen

6 september 2019 onze dag van de liefde, onze trouwdag. En daarvoor koos ik Giolina uit, onze fotograaf Sophie Prins gaf mij deze tip. Ik wilde het moment speciaal maken voor mijn zusje, mij moeder en mij (En dat is heel goed gelukt ;-). Mijn zusje woont namelijk in New York en dat is vaak een gemis. Mijn moeder die eigenlijk niet zo van getut houdt en mijn zusje die een erg gevoelige huid heeft. Het was geen probleem voor Giolina, met haar rust en duidelijke uitleg over wat ze doet en met welke producten. Ze heeft mijn moeder en zusje werkelijk prachtig gemaakt en ze waren erg tevreden. De krullen en make up bleven de hele dag en avond zitten alsof het net gedaan was. Mijn haar en make up waren een plaatje, een speels krullen kapsel en het zat aan het einde van de feestavond nog steeds prachtig, net als mijn make up. Super blij en het meer dan waard. Dankjewel Giolina!!!!
Vincent & Vanessa

Wat heeft Giolina mij mooi gemaakt! Het proefkapsel en proefmake-up was in 1x goed. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kon mij heel goed adviseren wat wel en niet mooi zou zijn. Het heeft de hele dag goed gezeten, ondanks de vele tranen 😉
Suzan Wijnsema

Heeeeeel veel dank Giolina voor je mooie werk!!!! We hebben zo intens genoten en me haar en make-up heeft de hele dag goed gezeten, ondanks de vele tranen ? bedankt topper!!! ?
Suzan de Wit

Het is best heel veel geld. Maar je word ook als super ster behandeld – en dat is ook wel eens leuk, vooral op je speciale dag. De communicatie was heel duidelijk en makkelijk. Ik was over veel keuzes onzeker en heb daarom over veel dingen advies gevraagd en daar werd ik ontzettend goed in geholpen met goed en zelfverzekerd advies.
Marie-Claire

Graag wil ik jullie, maar vooral Giolina bedanken voor het goede werk wat ze geleverd heeft. Ik was heel erg blij hoe mijn make-up en haar zat. Ze snapte precies wat ik wilde en ik voelde me heel erg mooi op mijn trouwdag. Ik vond Giolina ook een hele prettige persoonlijkheid omdat ze heel veel rust uitstraalt. En dat kan je heel goed gebruiken op zo’n spannende dag. Ook toen ze ’s avonds nog langskwam voor een touch-up. Dat was echt even mijn rustmoment. Ook lukte het haar om in een relatief korte tijd, het haar en make-up van m’n moeder en zusjes te doen. Zij waren ook erg blij!
Marieke

Giolina heeft mijn make up volledig naar mijn wensen gedaan en kwam op tijd op de afspraken. Heel goed!
Nina

Giolina was degene die mijn haar en make-up gedaan heeft. Zowel met het proefkapsel als op de dag zelf heel erg blij! Heel fijn in de omgang en kon alles zeggen wat ik vond en als ik ergens over twijfelde keken we samen naar de beste oplossing.
Willemijn

Giolina heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Tijdens de proefsessie was het voor mij erg spannend, maar Giolina heeft me met haar vriendelijkheid en begrip gerustgesteld. Ook op de dag zelf was het allemaal erg goed geregeld. Giolina is naar de trouwlocatie gekomen en het eindresultaat zag er prachtig uit! Het was precies zoals ik het wilde en ik heb vele complimenten gekregen over mijn haar en make-up!
Xenia Jongkind

Al bij de proefsessie was ik direct onder de indruk van Giolina Braun: de natuurlijke maar toch opvallend mooie manier van opmaken en haar stijlen, met behoud van mijzelf♡ Giolina is professioneel, werkt snel en vakkundig, maar heeft een hele lieve en kalme uitstraling. Mijn haar zat van ‘s ochtends vroeg tot midden in de nacht hartstikke mooi, en zo ook mijn make-up. Ik kan Giolina dan ook van harte aanraden!!
Yukari

Super geholpen door Giolina. Duidelijk in de communicatie en begreep mijn wensen goed.
Brechje

Op 5 april heeft Giolina mijn haar en make up verzorgd voor onze huwelijk. Super tevreden met het resultaat, zeker een aanrader. Fijn dat het aan huis is, goede prijsverhouding en begrip voor al je wensen.
Ebru & Martijn

Giolina heeft mijn haar en make up voor onze bruiloft verzorgd en wat heeft ze dat goed gedaan! Ik heb zoveel complimenten gekregen en ik zag er zo mooi uit! Tijdens de proefsessie kwam Giolina al enorm goed voorbereid bij mij thuis. Giolina is niet alleen een ontzettend goede visagist en haarstylist, ze is ook heel aardig, gezellig, behulpzaam en heeft een enorm goed oog voor details. Het was een feestje om met Giolina samen te werken!
Sharon Zwagerman

Op 31-01-2020 ben ik getrouwd en omdat ik Giolina Braun al kende heb ik haar gevraagd om van mij een prachtige mooie bruid te maken. En dit is zeker gelukt! Vooraf hadden we fijn en persoonlijk contact over mijn wensen en Giolina kwam ook nog met advies en ideeën voor mijn haar en ook ideeën voor sieraden. De dag voor onze bruiloft stuurde ze een sms-je ter bevestiging. Dit was een hele geruststelling! Kortom doen als je iemand zoekt om je te helpen als bruid.
Titchia van der Steen

Ik werd overladen met complimentjes op mijn trouwdag, bedankt Giolina! Zelf draag ik normaal niet zo veel make-up, maar Giolina wist precies de juiste balans te vinden en had me prachtig opgemaakt waarbij ik nog steeds op mezelf leek ;-).
Maureen van Eijnatten

Giolina heeft me super geholpen. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en daaruit zijn een prachtig kapsel en make up gekomen. Precies hoe ik ben maar dan even wat mooier voor mijn bruiloft! Ook mijn dochter zag er geweldig uit. Er was een heerlijke ontspannen sfeer tijdens het proefkapsel en tijdens de ochtend van de bruiloft. De hele dag heb ik me geen zorgen hoeven maken want alles bleef super mooi zitten. We hebben een hoop complimenten gehad! Dank je wel!!
Cathalijn Zomerdijk

Wil je mij boeken?

of

You cannot copy content of this page