Zakelijk

Naast de vrouwelijke ondernemershoot en shoots voor particulieren , ben ik ook in te schakelen voor zakelijke opdrachten. Hieronder vertel ik meer over de diensten die ik aanbied.

Mode

Je hebt een campagne voor je nieuwe sieraden- of kledingcollectie. Je wilt gaan voor een nieuwe frisse uitstraling en hebt een fotoshoot geregeld met modellen. Ik help je graag erbij om de modellen er tip top uit te laten zien, helemaal volgens jouw wensen!

Ik verzorg de modellen van mooi haar en een prachtige make-up look die past bij de uitstraling van je bedrijf. Vooraf hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad om je wensen goed door te spreken. Door middel van een moodboard die ik maak, visualiseer ik de verschillende looks die ik voor ogen heb wat betreft het haar en de make-up. Tijdens de shoot kunnen verschillende looks getoond worden die jullie graag willen laten zien. Denk aan een paardenstaart, mooie slag in het haar, aanpassing van de make-up look en meer. En alles is uiteraard passend met de kleding en sieraden die gepromoot worden tijdens de fotoshoot.

The Urbanista

Anecdote

Jouw investering:

  • Mijn dagtarief is € 650,- ex BTW ( maximaal 8 uur)
  • Het halve dag tarief is € 392,- ex BTW (maximaal 4 uur)
  • Voor extra uren tijdens de shoot reken ik  € 60,- ex BTW per uur extra

Alle bovengenoemde kosten zijn exclusief reiskosten buiten Alkmaar ( € 0,39c p/km + evt. Parkeerkosten)

Het kan zijn dat jouw fotoshoot afwijkende uren heeft, neem dan even contact met mij op en dan maak ik een prijs op maat.

Bovengenoemde prijzen gelden ook voor opdrachten voor commercials en evenementen. Neem contact met mij op en dan maak ik graag een prijs op maat.

You cannot copy content of this page