Particulieren

Zwangerschapsshoot

Wat leuk, je bent zwanger! Gefeliciteerd! De periode waarin je je kind voelt bewegen in je buik en vol verwachting uitkijkt naar het moment dat je je kind in je armen hebt. Het is een mooi en bijzonder moment om vast te leggen. Graag verzorg ik je haar en make-up voor je zwangersschapshoot. Ik vind het heel belangrijk dat jij je mooi en blij voelt en daar help ik jou graag bij. Natuurlijk nog wel helemaal zoals jij bent, zodat jij jezelf wel terug herkent op de foto’s, maar dan wel op je allermooist!

Op de dag van de shoot heb ik ongeveer 1 uur nodig voor jouw haar en make-up. De kosten hiervoor zijn € 104,- inclusief BTW. Deze kosten zijn exclusief reiskosten buiten Alkmaar (€ 0,39c p/km + evt. parkeerkosten) Ik kom graag bij jou aan huis of op locatie. Wil je daarnaast dat ik aanwezig blijf tijdens de shoot voor touch ups? Dan vraag ik € 40,- per uur extra. Ik zorg ervoor dat je er tip top uit blijft zien. Wat ik doe, is dat ik zorg dat je lippenstift goed blijft zitten en ik werk je haar bij waar nodig.

Vooraf hebben wij telefonisch contact met elkaar om je wensen te bespreken, zodat ik weet wat jouw verwachtingen zijn van de shoot.

Wat doe ik op de dag zelf?

  • Nogmaals je wensen bespreken en hoe ik het voor me zie en of dit klopt met jouw wensen
  • Jouw haarstyling
  • Je make-up

En uiteraard houd ik rekening met de kleding die je aan hebt voor de shoot

Dag/avond make-up + Haarstyling

Je hebt een feest van je familie of vrienden, hartstikke leuk! Je wilt lekker uitpakken en je hebt een prachtige outfit klaar. Maar nu denk je: ‘oh nee en nu mijn haar en make-up nog!? Het is een speciale gelegenheid, maar je wilt zelf ook vertroeteld worden. Ik leg je graag in de watten zodat jij je op en top mooi voelt tijdens het feest!
Ik zorg er in een relaxte sfeer voor dat je haar en make-up gedaan wordt en dat je gaat stralen. Vooraf heb ik eerst nog even telefonisch contact met je, omdat ik wil weten wie je bent en wat voor gelegenheid het is. Zo kan ik jouw wensen goed afstemmen met de haarstyling en de make-up. Als je specifieke wensen hebt met het kapsel of make-up, dan mag je mij ook afbeeldingen meesturen. Dit is perfect voor mij om als voorbeeld te gebruiken. Op de dag zelf neem ik nog de tijd om je wensen met je te bespreken zodat ik goed voorbereid aan de slag kan gaan.

Op de dag zelf heb ik ongeveer 1 uur nodig voor jouw haar en make-up. De kosten hiervoor zijn € 104,- inclusief BTW voor dag/avond make-up + haarstyling. De kosten zijn exclusief reiskosten buiten Alkmaar (€ 0,39c p/km + evt. parkeerkosten). Ik kom graag bij jou aan huis of op locatie.

Extra
Transformeer je ogen met mooie en flirterige kunstwimpers! Het geeft echt een extra wow-factor bij je make-up look. De kunstwimpers die ik gebruik zijn vol, natuurlijk van uiterlijk en het vult je eigen wimpers mooi op. De extra kosten hiervoor bedragen € 17,50. De wimpers kun je na afloop zelf nog hergebruiken tot ongeveer 10 keer. Tips hoe je de kunstwimpers aanbrengt, deel ik met je op de dag zelf.

Dag/avond make-up of Haarstyling

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever alleen je haar of alleen je make-up gedaan wilt hebben voor het feestje waar je naartoe gaat. Dit is ook mogelijk, vanaf minimaal 2 personen.

De kosten hiervoor zijn:

  • Dag/avond make-up: € 60,- p.p. maximaal 30 minuten
  • Haarstyling: € 74,- p.p. maximaal 30 minuten

Deze kosten zijn exclusief reiskosten buiten Alkmaar (€ 0,39c p/km + evt. parkeerkosten) Ik kom dan graag aan huis of op locatie.

Overige Fotoshoots

Heb je een andere fotoshoot zoals een koppelshoot of een familieshoot? Neem dan contact met mij op en dan bespreek ik graag met je de mogelijkheden voor jouw fotoshoot.

You cannot copy content of this page