Vrouwelijke Ondernemers

Zelfverzekerd op de foto, werk met mij samen!

Je wilt jezelf laten zien in je onderneming. Je wilt dat mensen jou leren kennen en de persoon achter het bedrijf gaan zien. Het is heel spannend om meer van jezelf te laten zien, omdat je je op deze manier kwetsbaar opstelt. Maar je weet dat het belangrijk is dat jouw klant jouw gezicht ziet, want klanten willen zaken doen met jou om jou. Het is dus tijd om een fotoshoot te plannen! Maar dat vind je nog eng. Waarom? ‘’Omdat ik bang ben dat ik mezelf straks niet meer herken’’. Ik begrijp je gevoel, maar laat mij je helpen. Wat ik heel belangrijk vind is dat je er als jezelf uit blijft zien en je ook zo voelt. Op die manier straal je zelfverzekerdheid uit en zal je nog meer stralen voor de camera!

Jouw Voordeel?

Door gebruik te maken van mijn expertise zullen jouw foto’s nog mooier worden. Waarom? Jouw huid zal er op beeld mooi egaal uitzien. Contouren zullen mooi geaccentueerd zijn en ik zorg ervoor dat er geen rare schaduwen in je gezicht vallen.

Ben je een beetje zenuwachtig voor je shoot? Dan is dit de perfecte manier om te ontspannen! Voor de shoot leg ik je lekker in de watten door je haar en make-up te doen. Zo ben je niet alleen ontspannen, maar zie je er ook nog eens prachtig uit tijdens je fotoshoot!

“Maar ik kan het toch ook zelf doen?” Zal je misschien denken..

Zeker, dat kan! Je kunt je haar en make-up ook ‘zelf’ doen. Dat klopt! Maar weet je hoe belangrijk het is dat je de juiste foundation gebruikt die niet ‘reflecteert’ op beeld? Dat het aanbrengen van schaduw en licht heel belangrijk is en waar je dit precies aanbrengt? Zodat je er niet uitziet als een pandabeer of juist accentueert wat je liever wilt verbergen! Dat je haar mooi pluisvrij is, want ook dit zal je op beeld terug zien. Vooral met tegenlicht! Ik bied je de oplossing om stressvrij de dag van de shoot te beginnen zodat je in ontspannen sfeer kan genieten en prachtige foto’s als eindresultaat hebt.

Hoe ga ik te werk?

Vooraf heb ik eerst telefonisch contact met je. Ik wil je graag beter leren kennen en meer weten over jou en je bedrijf. Wat ik belangrijk vind om te weten is wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Op die manier weet ik hoe ik dat kan vertalen naar haar en make-up. Zodat je je als jezelf blijft voelen en er ook zo uit blijft zien, maar dan op je allermooist!

Voor de fotoshoot ontvang je van mij de voorbereiding guideline voor de fotoshoot. Hierin staan tips en voorbereidingen zoals je haar wassen. Zo ben je perfect voorbereid op de shoot!

Wil je je haar en make-up tijdens de fotoshoot bijgewerkt hebben?

Tijdens de shoot kan ik aanwezig blijven voor je haar en make-up. Waarom zou je mij er de hele tijd willen hebben? Omdat je vaak meerdere outfits bij je hebt en wisselt van kleding. Ik kan je haar na het verwisselen van de outfits direct weer perfect maken, voordat je op de foto gaat. Ook kan ik je haar en make-up op je nieuwe outfit afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie paardenstaart, half opgestoken of helemaal vast of speels opgestoken. Zo heb je ook meer variatie in de foto’s die je maakt.

Het is zo ver!

Op de dag van de shoot neem ik graag de tijd om met je te bespreken wat ik met je haar en make-up ga doen. Ik houd ook rekening met de kleding die je aan hebt voor de shoot, zodat alles bij elkaar past. Na afloop doe ik een laatste ‘check’ zodat alles helemaal goed zit voordat je doorgaat naar de fotoshoot. Ik zorg ervoor dat jij kunt stralen voor de camera!

Jouw investering

De investering voor haarstyling en make-up voor jouw vrouwelijke ondernemers fotoshoot is € 150,- ex BTW. Dit is exclusief reiskosten buiten Alkmaar (€ 0,39c p/km + evt. parkeerkosten)

Dit tarief is inclusief de voorbereiding guideline en het intake telefoongesprek. De haarstyling en make-up op de dag van de fotoshoot vindt plaats bij jou aan huis of op een andere door jou gekozen locatie. In ontspannen sfeer, neem ik uitgebreid de tijd (ongeveer 1,5 uur) om jouw haar en make-up te verzorgen voor jouw fotoshoot.

Yes! Blijf bij de shoot aanwezig.

Je betaalt € 40,- ex BTW per uur extra en ik blijf aanwezig tijdens de shoot om te zorgen dat alle details op beeld goed zitten.

Dit tarief is inclusief de voorbereiding guideline en het intake telefoongesprek. De haarstyling en make-up op de dag van de fotoshoot vindt plaats bij jou aan huis of op een andere door jou gekozen locatie. In ontspannen sfeer, neem ik uitgebreid de tijd (ongeveer 1,5 uur) om jouw haar en make-up te verzorgen voor jouw fotoshoot.

You cannot copy content of this page