Heb je soms ook geen zin om je haar en make-up te doen? ’s Ochtends blijf je liever vijf minuten langer in je bed liggen of je hebt gewoon helemaal geen inspiratie. Heb je weinig tijd maar houd je er wel van om iets leuks met je haar te doen? Ik help je hier graag bij! In deze blog leg ik uit hoe je snelle en makkelijke kapsels binnen een handomdraai bij jezelf kan creëren.

Deze haarkapsels zijn perfect voor dagelijks maar ook voor een speciale gelegenheid.

Lees verder en laat je inspireren door de volgende kapsels.

Los haar met golvende slag.

Laat nog gedoucht maar te moe om je haar droog te föhnen? Draai, knijp, een mousse in handdoek droog haar. Draai daarna je haar in een knot of meerdere. Word wakker! Blaas de föhn over de knot als het nog vochtig is. Maak de knot los en je hebt een prachtige slag in je haar. Wat je ook kan doen is een vlecht maken in plaats van een knot. Spray wat zout spray in je haar en maak twee vlechten. Maak het los de volgende morgen en je hebt een prachtige slag in je haar! Wil je een mooie glans in je haar aanbrengen? Gebruik 1 a 2 pompjes verzorgende haarolie in de lengtes en punten. Je hebt nu prachtige glanzende lokken!

Rebbeca Hopman

Hoge knot

De hoge knot is een look voor elke tijd van het jaar je kunt het op verschillende manieren stylen. Een hoge knot krijg je binnen één minuut voor elkaar, maak de look specialer door het te stylen met een scrunchie of grote haarspeld met leuke print. Laat langs je gezicht losse plukjes los hangen voor een casual look. Als variatie op de hoge knot kan je ook kiezen voor een lage knot met een zijscheiding of midden scheiding. Voor glans in het haar gebruik de Goldwell StyleSign Diamond Gloss Spray, dit geeft een gladde look en houdt pluis onder controle.

Lisa Hamade

Los haar met haaraccessoire.

Heb je een mooie bos haar met krullen of afro? Prep je haar met een verzorgende leave in creme, hydraterende haarolie en styling gel. Breng eerst olie en leave-in crème in het haar. De crème maakt het haar eerst zacht. Breng daarna je gel of mouse in het haar. Je kan je krul wanneer het droog is op die manier makkelijker uit elkaar halen. Je hebt dan een zachte verstevigende krul slag. Je kan je haar heel leuk in model brengen door een mooie haarband in het haar aan te brengen. Welke haarstijl je ook kiest, met een haaraccessoire creëer je de mooiste look.

Valerie Philipse

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Volume in je haar

Ondersteboven je haar föhnen ken je vast allang al om je haar van volume te voorzien. Maar wat als die volume boost maar tijdelijk is en al binnen een paar uur is verdwenen? Niets is zo vervelend als ingezakt haar. Zeker als je de hele ochtend in de weer bent geweest met de föhn en borstel om je haar van extra volume te voorzien. Al die moeite doe je niet voor maar een paar uur.Dan is het tijd om de volgende actie te ondernemen.

Gebruik een volume spray op droog haar en spray het op de aanzet van je haar. Zorg ervoor dat je de spray per pluk gelijkmatig verdeeld. Wat ik altijd doe is, ik tel het aantal sprays op de aanzet van je haar. Föhn vervolgens je haar, maar doe dit tegendraads dus föhn je haar naar rechts en vervolgens naar een kant naar links gebruik je handen hiervoor. Op die manier creëer je op een snelle manier volume op de aanzet en hoef je ook niet moeilijk te doen met een ronde borstel. Gebruik daarna een punt kam en toupeer de aanzet licht en gebruik een texture spray voor versteviging en extra volume. Met deze behandeling en tips heb je altijd volume in je haar.

GB Hair and MakUp Fashion Sophie
GB Hair and MakUp Fashion Sophie

Sophie

Lage paardenstaart met zijscheiding

De paardenstaart met de zijscheiding is terug van weggeweest!. De haarstijl is ontzettend flatterend voor héél veel gezichtsvormen. Het accentueert heel mooi je ogen en jukbeenderen. De lage paardenstaart met zijscheiding is netjes, gemakkelijk en elegant. Ga voor de look en gebruik Ouai Matte Pomade voor stijl haar en voor de lady’s met krullend haar gebruik Aunt jackies curls and coils Edges smoothing gel om het haar strak en glanzend te krijgen. Maak de zijscheiding zo strak mogelijk met behulp van een puntkam en polijst borstel. Gebruik gel en spray wat haarlak voor een strakke glanzende look. Wil je weten hoe je deze look bij jezelf kan creëren? Op mijn Instagram IGTV pagina leg ik stap voor stap uit hoe je deze look bij jezelf kan creëren Voor steil haar maar ook als je een bos haar met krullen hebt.

Giolina Braun

Welke kapsel ga je uitproberen?

Haarstyling & Make-up: Giolina Braun

Fotografie: Ymke Jansen, Remco van den Braak, Sophie Oelrich, Isabelle Buck

Modellen: ZaKiya S Cairo & Rosita

You cannot copy content of this page