Benadruk je natuurlijke schoonheid met deze make-up routine.⠀⠀⠀⠀

Bewust zijn van hoe je je make-up routine aanbrengt kan je stemming beïnvloeden. Het werkt als volgt: als je blij bent met hoe je eruitziet, straal je meer zelfvertrouwen uit en ben je blijer met andere aspecten van jezelf.

Make-up aanbrengen doe je voornamelijk om je op je allermooist te voelen, sterke punten te accentueren en te egaliseren. Je accentueert prachtige lippen met een mooie lippenstift, geeft je wimpers nog meer volume met mascara en brengt een mooie highlighter aan op je jukbeenderen.

Het belang van een bewuste make-up routine.

Wanneer het aanbrengen van je make-up eenmaal een gewoonte wordt, verliest het zijn charme, wat jammer is. Maak er de volgende keer een bewuste handeling van.

Probeer het volgende uit: kijk jezelf recht aan in de spiegel en bezie je ware schoonheden. Wat vind je mooi aan jezelf? Zijn dat je ogen? Je wenkbrauwen? Je lippen? Je moedervlekken en sproetjes? Focus je met het aanbrengen van je make-up op het benadrukken van je ware schoonheden. Hou hierbij ook rekening met je outfit en de kleuren die je met elkaar combineert. Gebruik kleuren en ondertonen in hetzelfde kleurenpalet of ga voor contrast.

Als je toch al tijd aan jezelf besteedt, kun je er net zo goed een selfcare moment van maken. Zet een ontspannende muziek op of luister naar een motiverende podcast. Een moment voor jezelf zal alleen maar helpen om je voor te bereiden op de dag.⠀

Wil je snelle en gemakkelijke beauty tips en tricks leren voor je dagelijkse haarstyling en make-up look? Schrijf je dan in voor mijn Beauty post! Je ontvangt tweewekelijks mijn beauty post met beauty tips en inspiratie van mij.

You cannot copy content of this page