Jouw make-up guide

Persoonlijk voor jou op maat gemaakt!

Herken je dit? Je weet niet of je je concealer voor of na je foundation aan moet brengen. Of hoe je dat opkomende puistje kan maskeren. Je make-up is aan het einde van de dag vervaagt, of beter gezegd: er is niets meer van over. Hoe zorg je ervoor dat je make‑up de hele dag goed blijft zitten? Zelfs na een regenbui of als je een traantje laat van blijdschap.

Deze situaties herken ik als geen ander. Voordat ik de opleiding tot make-up artist volgde, waren dit situaties die ik wekelijks dan wel niet dagelijks meemaakte. Dus ik begrijp maar al te goed waar je tegen aan kunt lopen met jouw make‑up routine.

Ik wil je hier graag bij helpen!

Wat ik aanbied, is een make‑up guide met producten afgestemd op jouw type huid en huidskleur. Deze make-up guide is op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Denk aan: foundation, poeder, concealer, blush etc. Voor een totale make-up look!

Dus:

 • Wil je ook weten welke make‑up je waar voor moet gebruiken?
 • Wil je ook weten welke kleur het best bij je past?
 • Wil je ook eerlijk advies zonder dat er onnodige producten aangesmeerd worden?

Heb je al deze vragen ook met “JA”beantwoord? Dan ga ik je helpen!

Hoe ga ik te werk?

 • Je ontvangt van mij een e‑mail met extra informatie ter voorbereiding voor het telefoongesprek. In de e-mail staat een link om de call in te plannen.
 • In het telefoongesprek bespreken we samen de wensen die je hebt. Dit doe ik aan de hand van een vragenlijst die ik heb opgesteld. Heb je liever alleen gezichtsproducten of oogmake-up producten? Dit is uiteraard geen enkel probleem. Het is jouw persoonlijke guide!
 • Nadat ik jouw informatie heb gekregen ga ik aan de slag.
 • Ik maak de guide op aan de hand van jouw huidskleur en huidtype. Dit doe ik aan de hand van de foto en de informatie die ik van jou gekregen heb.
  Je ontvangt je persoonlijke guide per e-mail.⠀⠀

Wat krijg jij?

Je krijgt een make-up guide die helemaal op maat voor jou gemaakt is. Je weet welke foundation kleur geschikt is voor jouw huidskleur en jouw huidtype. Je weet hoe je bronzer, oogschaduw, blush etc.  aan moet brengen en welke kleuren het best bij jou passen. Vragen zoals: hoe breng je foundation aan? En moet ik mijn concealer voor of na mijn foundation aanbrengen? Welke blush of lippenkleur past bij mij? Die vragen worden allemaal beantwoord in jouw persoonlijk make-up guide.

Daarnaast:

 • Per product vermeld ik erbij wat voor product het is en hoe je het kan aanbrengen. Daarnaast voeg ik de link per product bij, dan hoef je ook niet online te gaan zoeken naar de juiste producten.
 • Ik voeg er een winterkleur en een zomerkleur bij. Zo heb je voor de verschillende seizoenen de perfecte match kleur in de guide vermeld staan.
 • Je ontvangt een stappenplan met tips en tricks hoe je je dagelijkse make-up look kunt aanbrengen.
 • Wil je nieuwe technieken leren of beter bekend raken met je nieuwe make-up? Boek dan een 1 op 1  sessie om je te helpen jouw ultieme look te creëren! Stuur mij een email voor meer informatie.

Jouw investering?

Voor € 35,‑ incl. BTW maak ik een op maat gemaakte make‑up guide voor je. De prijs is inclusief het telefoongesprek en stappenplan voor je dagelijkse make-up look.⠀⠀⠀⠀⠀

Wil jij ook je persoonlijke make-up guide ontvangen?

Boek hier je make-up guide!

Recensies

Zelfs voor de dames die weinig make-up gebruiken is Giolina zeker aan te raden. Ze is professioneel en werkt snel. Binnen een paar dagen heeft ze voor mij een passende make-up guide gemaakt. Eindelijk weet ik precies welke kleur concealer ik moet gebruiken. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.
Lauren Thielman

Ik heb de persoonlijke make-up guide bij Giolina besteld. Echt zo fijn om precies te zien welke producten bij mij passen, te lezen hoe ik ze het beste aan kan brengen en in welke volgorde en om ze direct te kunnen shoppen. Ik heb weer zin in een full make-up look, ondanks dat we nog langer in de lockdown zitten en ik weinig mensen zal zien. Dankjewel Giolina!
Manuela Warnar

Giolina is heel prettig in haar communicatie en heeft een fijne make-up guide voor mij samengesteld. Blij mee!
Alijt Emmens

Ik ben ontzettend blij met de make-up guide, die Giolina voor mij persoonlijk heeft samengesteld. Zelf vind ik het ook super dat er een zomer en winter kleur bijstaat, zodat je daar ook rekening mee kunt houden. Het is erg overzichtelijk, en een fijne tool om er vaak bij te pakken om te gebruiken!
Meggy

Hey Giolina! Ben echt super blij met de producten die je aanbevolen hebt!! Ze passen echt precies goed bij mijn huid! Ben zo blij met alle tips ook die je geeft tijdens je product of the day.
Suzan

FAQ – Veelgestelde vragen

Wat kost jouw persoonlijke make-up guide?

Je investering is € 35,00. Daarvoor krijg je een op maat gemaakte make-up guide.

Wat kan ik met mijn make-up guide?

Je persoonlijke make-up guide kan je zien als je gids in de wereld van make-up. Je hebt een waardevolle guide waarmee je makkelijk je make-up kunt aanschaffen. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar de perfecte kleur of twijfelen welk product je nodig hebt.

Hoe helpt mijn make-up guide me met het kopen van mijn perfecte make-up?

Heel simpel: in de guide staan linkjes naar de producten die er in beschreven staan. Ben je overtuigd en wil je het product aanschaffen? Eenvoudig klikken op de link en je wordt direct naar het juiste product geleid en kan je het aanschaffen.

Ik heb mijn make-up guide ontvangen, mijn favoriete product aangeschaft, maar ik weet nog niet helemaal hoe ik het moet gebruiken. Kan je me helpen?

Absoluut! Je krijgt bij je persoonlijke make-up guide een handige handleiding hoe je je aangeschafte producten kan gebruiken. Kom je er niet uit? Geen probleem, ik help je graag verder. Voor € 199,00 kan je mij boeken voor een 1 op 1  sessie. Dan leg ik het je heel graag persoonlijk uit en kan je gelijk oefenen. Handig toch?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn persoonlijke make-up guide ontvang?

Uiteraard probeer ik deze zo snel mogelijk bij je te krijgen. Omdat het een persoonlijke guide is, moet je er rekening mee houden dat het 2 a 3 werkdagen zal duren voordat je hem ontvangt. Wachten is nooit leuk, maar als je hem eenmaal hebt, dan heb je wel een heel waardevolle guide die je echt zal helpen met je make-up en wat is leuker dan nieuwe make-up uitproberen die ook nog eens perfect bij je past?

Waarom moet ik een call inplannen voordat ik mijn make-up guide ontvang?

Heel simpel! Het is een echt op maat gemaakte guide. Voordat ik deze kan maken, wil ik je eerst leren kennen! Wat doe je nu met make-up? Wat zijn je wensen? Wat is je favoriete kleur? Dat zijn een paar van de dingen die ik graag van je te weten kom. Alleen dan ben ik goed in staat om een echt waardevolle guide voor je te maken. En wees niet bang, het gaat geen ellelang gesprek worden! Het is een luchtig en leuk gesprek over make-up! En bedenk dat hoe meer open je bent, hoe beter ik je kan helpen. Dus plan het gesprek in op een moment dat je er echt even tijd voor hebt, ontspan, neem een lekker kopje koffie (of thee) en we gaan aan de slag.

Hoe weet je nu precies welke kleur ik nodig heb voor mijn huid?

Goede vraag! In het gesprek zal ik je vragen om een foto van jezelf te sturen zodat ik kan beoordelen wat je huidtype en kleur is. Dat is de basis van mijn guide! Uiteraard is je privacy bij mij gegarandeerd. Je foto wordt uiteraard enkel en alleen gebruikt voor het opmaken van je persoonlijke guide. Voor dat en voor niets anders! Precies zoals je mag verwachten.

Voor welke producten kan je een make-up guide voor mij maken?

Dat is helemaal aan jou. In ons gesprek gaan we het daar ook zeker over hebben. Maar om je een idee te geven: Ik kan je helpen met je basis, oogmakeup, blush, lippen en ga zo maar door. Uiteraard help ik je ook graag als je vragen hebt over het aanbrengen van de make-up. Dus ook advies in kwasten of beautyblender maakt deel uit van de persoonlijke beautyguide.

Hoe werkt het met betalen?

Ook dat gaat heel makkelijk! Na ons gesprek ga ik uiteraard direct voor je aan de slag met jouw persoonlijke make-up guide. Als je guide af is, dan stuur ik je een Tikkie. Zodra je betaling gedaan is, dan ontvang je je guide! En dan kan je lekker aan de slag met alle informatie die je van mij krijgt. En weet, je hoeft je niet te haasten! Je krijgt de guide per email. Dus je kan hem printen en op je gemak doorlezen. Voor het aanschaffen van de producten maak je gebruik van de links in het bestand. Zo kan je er altijd gebruik van maken.

Ik weet niet heel veel make-up, ik vind het wel leuk, maar ik ben echt een newbee. Is de persoonlijke make-up guide dan wel iets voor mij?

Jazeker! De guide is geschikt voor iedereen. Zowel voor diegene die al veel ervaring hebben met make-up, maar toch ook eens graag professioneel advies willen hebben, zodat ze hun make-up collectie kunnen uitbreiden alsook voor diegene die er geen of weinig verstand van hebben. Dat is het grote voordeel van deze guide. Het is geen algemene guide, maar ik maak hem echt persoonlijk van jou! En schroom je ook echt niet! Zeg me gewoon tijdens het gesprek wat je verwacht en wat je wensen zijn en hoe groot (of klein) je kennis van make-up is! Wat het antwoord ook is: Ik ga je verder helpen. En zeker als je kennis nog niet zo groot is, dan adviseer ik je zeker om voor € 199,00 de 1 op 1  sessie erbij te boeken. Je zult zien: met je persoonlijke guide en mijn extra hulp, kan jij straks zelfverzekerd je make-up doen!