Een eyeliner kan een wereld van verschil maken in je make-up routine. Het zet je ogen in de schijnwerpers en geeft een open en frisse blik. Of je nu gaat voor een subtiel lijntje of een dramatische cat-eye, het aanbrengen van eyeliner kan lastig zijn. Er zijn verschillende manieren om eyeliner aan te brengen, elk met hun eigen voor- en nadelen. In deze blogpost geef ik je tips en tricks voor het aanbrengen van de perfecte eyeliner.

  • Oogschaduw Oogschaduw is een veelzijdig product dat je ook kunt gebruiken als eyeliner. Voor een subtiel resultaat breng je de oogschaduw droog aan met een schuin afgesneden kwastje. Wil je een meer gepigmenteerd resultaat? Maak dan je penseel even nat voordat je de oogschaduw aanbrengt. Gebruik een kleur die past bij je ogen en de rest van je make-up voor een natuurlijk effect.

  • Oogpotlood Als je gaat voor een minder strakke lijn of een subtieler resultaat, dan is oogpotlood de beste optie. Kies een potlood dat zacht genoeg is om makkelijk aan te brengen, maar stevig genoeg om lang te blijven zitten. Voor een smokey effect kun je het lijntje vervagen met een fijne kwast of wattenstaafje.

  • Eyelinerstiftje Een eyelinerstiftje is ideaal voor beginners die nog niet zo veel ervaring hebben met het aanbrengen van eyeliner. Het product wordt verdeeld door een vilten punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Daarnaast ligt de pen makkelijk in de hand en kun je er zowel dikke als dunne lijntjes mee maken.Gebruik een stiftje dat lang blijft zitten en goed gepigmenteerd is.

  • Gel-eyeliner Voor een strak resultaat kun je ook kiezen voor gel-eyeliner in een potje. Met een fijn penseel kun je een precieze lijn tekenen langs de wimperlijn. De textuur van de gel is dik en romig, waardoor je geleidelijk aan te werk kunt gaan voor het gewenste resultaat. Een gel-eyeliner blijft lang zitten en is ook geschikt voor een dramatische winged eyeliner.

Fan van eyeliner of je nu gaat voor een subtiel lijntje of een dramatische cat-eye, het aanbrengen van eyeliner kan lastig zijn. Begin met een potlood of oogschaduwals je nog niet zo veel ervaring hebt, en stap vervolgens over op vloeibare of gel-eyeliner voor een strakker resultaat. Kies een kleur die past bij je ogen en gebruik een goede kwaliteit eyeliner die lang blijft zitten. Met de juiste techniek en producten kan een eyeliner een wereld van verschil maken in je make-up routine.

Experimenteer met verschillende producten en technieken om te ontdekken wat het beste werkt voor jou. Met de juiste eyeliner in de juiste kleur kun je je blik openen en je zelfvertrouwen een boost geven. Laat je creativiteit de vrije loop en rock die eyeliner als nooit tevoren!

Wil je weten hoe je een flawless eyeliner aanbrengt? Stuur me dan een berichtje voor een personal workshop! Klik hier!

You cannot copy content of this page