Ga jij binnenkort trouwen? Wat leuk! Gefeliciteerd! Je zal nu waarschijnlijk al volop bezig zijn met de voorbereidingen voor deze bijzondere dag. Je hebt je trouwdatum en trouwlocatie vastgelegd tot het regelen van de bloemist en trouwfotograaf: Je hebt een checklist die je hiervoor bijhoud. Dit zorgt voor rust en overzicht.

Omdat ik snap dat er zoveel andere dingen zijn waar je je tijdens de voorbereidingen mee bezig moet houden, wil ik je op het gebied van je bruidskapsel en make-up graag ontzorgen. Heb je als bruid al nagedacht over hoe je eruit wilt zien voor je bruiloft? Denk aan: een trouwjurk, bruidsschoenen, bruidsaccessoires én het bruidskapsel en make-up? Om erachter te komen welk bruidskapsel en make-up jij wilt hebben tijdens de bruiloft, is het verstandig om een proefkapsel en make-up in te plannen voor een proefsessie.

In deze blog deel ik tips over mijn werkwijze en waarom het handig is om vooraf een proefsessie in te plannen.

Welke bruidslook?

Heb je geen idee wat voor look je wilt dragen? Je draagt normaal weinig tot geen make-up! Of je bent zo overweldigd door de keus van bruidskapsels en make-up? Neem rustig de tijd om na te denken wat voor bruidskapsel en make-up je mooi vindt, sla dit op in je Moodboard, zo ben je goed voorbereid voor de proefsessie en op die manier heb je een goed beeld van de wensen die je hebt. Dit gebruik ik dan als leidraad. Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welke bruidslook bij je past, dit is afhankelijk van jouw haartype en je gezichtsvorm.

Heb je een thema voor je bruiloft? romantisch, modern, bohemian, klassiek? Laat het mij weten zo ben ik goed voorbereid voor de proefsessie.

Wat is er fijner dan je in een ontspannen sfeer en in je eigen omgeving op te laten maken door mij als bruidsstylist? Of je nu een mooie naturel make-up wilt of een glamour look. Alles is mogelijk. Bij het aanbrengen van de make-up hou ik altijd rekening met jouw gezichtsvorm en huidtype. Met de juist aangebrachte make-up benadruk ik de sterke en mooie punten van jouw gezicht. Waar ik voor zorg is dat jij op je allermooist voelt en er als je authentieke zelf uitziet.

Haaraccessoires voor je bruidskapsel?

Heb je nog geen haaraccessoire? Wacht rustig tot de proefsessie met het aanschaffen hiermee. Tijdens de proefsessie heb ik verschillende haaraccessoires mee die je kunt passen denk aan: een haarstreng, haarkam en haarpins. Op deze manier adviseer ik een geschikte haaraccessoire voor bij je bruidskapsel die helemaal bij jou past. Heb je liever verse bloemen? Dan adviseer ik tijdens de proefsessie welke bloemen geschikt zijn om de hele dag in je haar te dragen.

Tip: Draag een mooie crème of witte top zo kan je het resultaat zien vergelijkbaar met de kleur die dicht in de buurt komt van je trouwjurk.

Hoe ga ik te werk voor en tijdens de proefsessie?

  • Telefonisch consult: Voor de afspraak neem ik graag telefonisch contact met je op om een afspraak met je te maken voor de proefsessie voor je bruidskapel en make-up. Uiteraard zal ik ook de tijd nemen om eventuele vragen van jou te beantwoorden.⁠⠀
  • Proefsessie: Ongeveer 4 tot 8 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij jou aan huis of op een andere door jou gekozen locatie. Op deze manier kun je rustig, en ontspannen naar je bruiloft toe werken en je hebt dan al een goed beeld hoe je bruidslook eruit ziet voor je trouwdag.
  • ⁠Na de proefsessie zal ik een materiaallijst invullen waarop ik aangeef welke producten en kleuren ik gebruikt hebt voor jouw bruidskapsel en make-up. Ook zal ik (na jouw toestemming) een aantal foto’s maken van het resultaat. Op deze manier kan ik op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag, en het resultaat zal weer net zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur reserveer deze tijd ook voor de proefsessie.⁠

Mijn pro bruidsstylist tip: Voor de proefsessie afspraak stuur ik altijd een voorbereiding guideline op zodat je helemaal voorbereid bent voor de proefsessie en trouwdag. Denk aan: huid, haarverzorging en allerlei handige tips voor je bruiloft. ⁠⠀⁠

De grote dag!

Op de dag van de bruiloft kom ik naar de door jouw gewenste locatie om je bruidskapsel en make-up te verzorgen. En natuurlijk zorg ik er dan voor dat je keurig op tijd stralend aan je feestelijke dag kunt beginnen! ⁠⠀⁠

Aanvraag bruidsarrangement

Jouw mooiste zelf uitstralen op jouw trouwdag! Ik help je daar graag bij! Wij gaan samen middels een kennismakingsgesprek al jouw wensen bespreken en een plan van aanpak maken.⁠ Ik ontzorg je op het gebied van bruidsstyling. Het enige wat jij hoeft te doen is: JA GRAAG en ik neem contact met je op. Vul je aanvraag in via het contact formulier.

You cannot copy content of this page