Op je trouwdag wilt je er van begin tot eind perfect uitzien. Een touch-up kan je bruidsmake-up en -kapsel omtoveren tot een feestelijke avondlook. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van een touch-up voor je avondfeest.

Wat houdt een Touch Up in?

Een touch up houdt meestal in dat ik op je grote dag op een door jouw gekozen locatie kom. Voordat het  avondfeest begint verander ik je bruidslook van overdag in iets dat meer geschikt is voor een avondfeest. Je kunt bijvoorbeeld een glitteroogschaduw aanbrengen, een mooi haaraccessoire dragen of gewoon je haar losmaken met een golvende slag of krullen.

Waarom heb je een touch-up nodig?

Je vraagt je misschien af waarom het nodig is om een touch up te boeken als je al een geweldige bruidsmake-up en bruidskapsel hebt van eerder op de dag. Wil je je bruidslook van overdag opfleuren naar een feestelijk look? Dan kan je mij boeken voor een touch-up. Het is niet zo als je geen touch-up boekt dat je bruidslook aan het eind van de dag instort. Bovendien kunt je tijdens de receptie wat poeder bij de hand houden om glans weg te houden van je t-zone en lipproducten bij de hand houden, zodat je na het eten en drinken gemakkelijk nieuwe lippenstift kunt aanbrengen!

Plan vooruit voor je touch-up!

Het is belangrijk om vooruit te plannen als het gaat om het boeken van een touch-up voor je trouwdag – vooral als je een geheel nieuwe look wilt voor de avondfestiviteiten! Als je minstens een uur voor aanvang van het diner boekt, heb je genoeg tijd om mijn magie te ervaren zonder dat je jezelf opgejaagd of gestrest voelt – dat betekent meer plezier en minder zorgen! Als je op zoek bent naar een ervaren professional die ervoor kan zorgen dat je de hele dag beeldschoon blijft, neem dan vandaag nog contact met mij op.

Fotograaf: Ymke Jansen @ymkecj⁠
Haar & make-up: Giolina Braun @bridesbygbhairandmakeup
Model: Sterre @inbetweenmodels
Sieraden: @drksonline

You cannot copy content of this page